‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Nieuwe locatie in Alkmaar

PC Uitvaart heeft met samen met Monuta een overeenkomst getekend voor de komst van een geheel nieuw te bouwen crematorium en uitvaartcentrum in Alkmaar!

Jeanine Helthuis, algemeen directeur van PC Uitvaart: “Wij verzorgen uitvaarten in Noordwest-Nederland, maar hebben nog geen uitvaartlocatie in Alkmaar. Voor ons is het een logische en mooie uitbreiding van onze dienstverlening. Wij kijken er dan ook naar uit om samen met Monuta een bijdrage te leveren aan de verzorging van een goed afscheid voor de inwoners van Alkmaar en omgeving die een dierbare hebben verloren.”

Het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum krijgt een prachtig, modern ontwerp en biedt alle dienstverlening voor een mooi afscheid onder één dak. Het nieuwe gebouw wordt gevestigd langs de randweg van Alkmaar, aan de Meerweg 11. Een goed bereikbare locatie met mooi uitzicht over het polderlandschap van de Egmondermeer. Naar verwachting start de bouw halverwege dit jaar en zal het nieuwe uitvaartcentrum in loop van 2019 haar deuren openen.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de Verlengde Aarkade, naast de Oosterbegraafplaats. De locatie is goed bereikbaar per auto en ligt op slechts 2 kilometer afstand van het treinstation Alphen aan den Rijn. Dichtsbijzijnde bushalte is de Lijsterlaan.

Plan route ›