‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Uitvaartbraderie in Alphen aan den Rijn

Op zondag 12 november a.s. is er een gezellige bedrijvigheid in Crematorium Alphen aan den Rijn. Dan wordt de uitvaartlocatie omgetoverd tot een braderie met diverse kraampjes van ondernemers uit de omgeving en uitvaartproducten. Ook worden er rondleidingen gegeven door het hele gebouw. Iedereen is welkom!

Ervaar hoeveel verschillende producten er zijn die te maken hebben met een crematie of begrafenis. En van alles zijn zoveel variaties mogelijk: stoer, lief, kleurrijk, klassiek of juist extravagant. Er is altijd wel een variant die bij iemand past. Ook zijn er ondernemers uit de regio aanwezig en er zijn smakelijke hapjes te proeven van uitvaartcateraar Meinders.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door ons gebouw. Tijdens de uitvaartbraderie is er voor ieder wat wils. Kom langs!

De Uitvaartbraderie vindt plaats op zondag 12 november a.s. van 10.00 tot 16.00 uur in Crematorium Alphen aan den Rijn. Entree is gratis.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de Verlengde Aarkade, naast de Oosterbegraafplaats. De locatie is goed bereikbaar per auto en ligt op slechts 2 kilometer afstand van het treinstation Alphen aan den Rijn. Dichtsbijzijnde bushalte is de Lijsterlaan.

Plan route ›