Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Alleen maar plusplunten

Ik had gehoopt dat na het bellen direct iemand zou komen om de uitvaart te bespreken. Helaas kon dat pas de volgende dag. Verder zijn wij heel netjes geholpen en heb ik alleen maar pluspunten. Na het bezoeken aan de locatie was mijn moeder niet zo tevreden, omdat mijn vader in een te grote zaal lag en te ver bij de koffie kamer vandaan. Ik heb opgebeld en ben weer naar de locatie toe gegaan om dit te bespreken. Om aan mijn moeders verwachtingen te voldoen hebben zij een ruimte gecreëerd die zij nog nooit eerder zo verzorgd hadden. Petje af voor de medewerkers! Hiermee hebben wij een fijne en warme avond gehad die aan al onze verwachtingen voldeden. BEDANKT!

- De heer Haak, oktober 2018

Petje af

De uitvaart van mijn vader was heel mooi onze uitvaartbegeleider was echt een aanrader, zo een lieve rustige man die regelt alles netjes voor je. Hij heeft ons echt goed geholpen en voor een mooie uitvaart gezorgd. Het personeel bij de crematie was ook echt super vriendelijk. Ik ben heel vriendelijk geholpen. Mensen jullie doen echt super jullie best petje af voor jullie nog bedankt voor alles.

- Mevrouw Keyzer, februari 2018

Ik ben zeer tevreden over afscheidsmoment in crematorium. Uw medewerker was zeer vriendelijk

- De heer Vogel, oktober 2017

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over de uitvaart van mijn echtgenoot. De omstandigheden waren voor onze dochter en mij zeer vervelend, maar wij zijn heel goed en met respect behandeld en geholpen door de 2 medewerkers die ons kwamen helpen. Alle lof voor hen! Wij denken daaraan ondanks onze ellende en verdriet, heel fijn aan terug! U heeft fijn personeel, hartelijk dank!

- Mevrouw De Boer, oktober 2017

Geen opmerkingen prima bedrijf. Suggestie ga zo door, het is fijn om op jullie te kunnen rekenen in een moeilijke tijd. Zal het zeker promoten bij mijn familie en kennissenkring.

- Mevrouw Koot, augustus 2017

Was een prachtige sobere uitvaart. Heel vaak gehoord dat het een erg mooie uitvaart is geweest. Nogmaals mijn dank.

- Mevrouw Van der Dolder, augustus 2017

Ik ben tevreden over de gang van zaken. Ook de onverwachte dingen werden netjes besproken en zo goed mogelijk opgelost

- Mevrouw Tessels, juli 2017

Bedankt

Wij willen u bedanken voor de goede zorg en begeleiding voor, tijdens en na de afscheidsdienst en crematie van onze moeder en oma. Onze dank gaat vooral uit naar alle medewerkers van Crematorium Alphen, zij steunden ons ontzettend en namen alle tijd om ons toch een goed gevoel te geven.

- De heer Van Amstel, maart 2017

Een enorme steun

De crematie van mijn vader heeft plaatsgevonden in jullie crematorium Alphen aan den Rijn. Graag wil ik nog even vermelden dat de mensen, met wie ik contact heb gehad vanaf het moment van overlijden van mijn vader, erg vriendelijk zijn geweest en dat is een enorme steun geweest. Ook bij mijn bezoek aan het crematorium op de dag voor de crematie ben ik erg prettig geholpen om e.e.a. te regelen met de muziek en dergelijke. (dat mag toch wel even gezegd worden vind ik!) Bedankt hiervoor!

- Mevrouw Kerstens, februari 2017

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de Verlengde Aarkade, naast de Oosterbegraafplaats. De locatie is goed bereikbaar per auto en ligt op slechts 2 kilometer afstand van het treinstation Alphen aan den Rijn. Dichtsbijzijnde bushalte is de Lijsterlaan.

Plan route ›