Muziek & beeld

Tijdens het afscheid nemen bieden wij diverse mogelijkheden voor het afspelen van muziek en/of beeldmateriaal. Dit kunt u vooraf aanleveren en testen.

Muziek

Het afspelen van muziek is mogelijk in de grote aula en familieaula en in onze koffiekamers en rouwkamers. De gekozen muziek voor in de aula’s of koffiekamers kunt u aanleveren op cd, usb-stick (in mp3-formaat) of digitaal via ons online muziekboek. Ons online muziekboek bevat ruim 6.000 nummers waaruit u een keuze kunt maken. Ook kunt u hier uw eigen muziek uploaden. In de rouwkamers kunt u muziek vanaf cd afspelen.

Wilt u muziek digitaal aanleveren? Dan dient u gebruik te maken van uw persoonlijke inloggegevens. Deze ontvangt u van uw uitvaartbegeleider.

Beeld

Op onze (mobiele) schermen kan beeldmateriaal vertoond worden. Het aanleveren van beeldmateriaal kan op usb-stick. Bij voorkeur in een PowerPoint-presentatie of als losse foto’s. Ook kunt u een eigen laptop aansluiten voor het vertonen van beeld. Hiervoor is een VGA-kabel aanwezig. Voor Apple-apparatuur dient u een eigen kabel mee te nemen. Om er zeker van te zijn dat de beelden juist worden vertoond, kunt u een afspraak maken om deze vooraf te testen.

 

Opnames

Vindt de plechtigheid plaats in de grote aula? Dan kunnen wij een geluidsopname van de dienst maken.

Openingstijden

Crematorium en Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
Op afspraak (ook in de avonden)

zaterdag & zondag
Op afspraak (ook in de avonden)

Begraafplaats:

Dagelijks toegankelijk bij daglicht

Routebeschrijving

Crematorium Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de Verlengde Aarkade, naast de Oosterbegraafplaats. De locatie is goed bereikbaar per auto en ligt op slechts 2 kilometer afstand van het treinstation Alphen aan den Rijn. Dichtsbijzijnde bushalte is de Lijsterlaan.

Plan route ›