Vrijblijvend inloopspreekuur

De koffie staat klaar

Speciaal voor alle inwoners van de regio Alphen aan den Rijn organiseert PC Uitvaart een inloopspreekuur. Dit inloopspreekuur houden wij op een aantal donderdagen* van 09.00 – 10.00 uur op onze locatie aan de Verlengde Aarkade 22 in Alphen aan den Rijn. Tijdens het inloopspreekuur kunt u met onze uitvaartexperts alle denkbare onderwerpen rondom het afscheid bespreken; over wat er allemaal kan, de kosten, verzekeringen en vele andere onderwerpen. En u kunt u afscheidswensen vastleggen als u dat wilt.

*donderdag 21 september, 5 & 19 oktober, 2, 16 & 30 november en 14 december.

Vastleggen geeft rust

We denken niet graag na over ons afscheid. Toch geeft het rust om uw uitvaartwensen vooraf vast te leggen. Voor u zelf weet u wat er aan de hand van uw afscheidswensen financieel geregeld moet worden en voor de nabestaanden is dit een leidraad voor de toekomstige uitvaart.

Geen afspraak nodig

Het spreekuur is laagdrempelig: een afspraak maken is niet nodig. Wij zijn er om de meest uiteenlopende vragen over de uitvaart te beantwoorden. Dit inloopspreekuur houden wij op een aantal donderdagen van 09.00 – 10.00 uur plaats op onze locatie aan de Verlengde Aarkade 22 in Alphen aan den Rijn. Parkeren is gratis.

Direct antwoord?

Heeft u een vraag waar u direct een antwoord op wilt? Of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur dan uw vraag in via het contactformulier op deze pagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • * Dit is een verplicht veld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.