Rouwvervoer

Rouwvervoer van de overledene gebeurt traditioneel met een rouwauto. Maar wist u dat u de laatste rit ook anders kunt invullen?

Voor de traditionele uitvaart maakt PC Uitvaart gebruik van zilvergrijze rouwauto’s van het merk Mercedes. De nabestaanden kunnen gebruik maken van volgwagens.

Rouwauto’s zijn er ook in andere kleuren. Met een kleurrijk beschilderde rouwauto of een oldtimer geeft u een persoonlijke tint aan het vervoer van de overledene. Vindt u een rouwauto iets te traditioneel? Er zijn nog veel meer mogelijkheden om de uitvaart nog persoonlijker te maken.

Met de uitvaartbus kunt u met een grotere groep mensen samen met de overledene naar de uitvaartlocatie reizen. Ook bijzonder is de uitvaarttruck. Veel truckers of mensen die werkzaam zijn in de transport en logistiek kiezen voor deze bijzondere manier van rouwvervoer. Fanatieke motorrijder? Kijk dan eens naar de Rouw Harley.

Bijzonder stijlvol is de rouwkoets. De overledene wordt vervoerd in een witte of zwarte koets met witte en/of zwarte paarden.

Laat u inspireren door deze mogelijkheden en afbeeldingen. Uiteraard is met al deze opties een persoonlijke invulling mogelijk. Neem hiervoor contact op met PC Uitvaart. We denken graag met u mee.

Samen maken we het bespreekbaar

Laat u inspireren door alle mogelijkheden